top of page
MEAT ME 
grilbārs

2025. gada projekts - realizēts

“Kā bullim sarkans lakats” tik kārdinoša ir šī vieta īsteniem gaļas mīļotājiem.


Interjera iedvesma gūta no divu virzienu kombinācijas, karstasinīgas spāņu matadora cīņas un pilnīga pretstata - klasiska amerikāņu steiku nama atmosfēras.
Galvenā ideja - izspēlēt matadoru cīņas sarkanā lakata principu un veidot asociatīvu stāstu, jo tieši detaļas interjeru izstāsta vislabāk. Imitēts spoguļa logs, kas atspoguļo ogles tehnikā zīmēto bulli, kustībā pret sarkano lakatu griestiem. Šī detaļa panāk efektu, ka galveno telpas elementu iespējams skatīt no vairākiem telpas rakursiem.


⠀“Kvalitāte kā virsvērtība”, tā atzīst Meat me grilbāra dibinātāji, Jānis Ozols un Roberts Babris. “Interjers tapis ciešā sadarbībā ar dizaineri un ļoti trāpīgi piestāv zīmola identitātei un būtībai. Uzņēmuma mērķis ir cienāt viesus ar augstvērtīgu, izcili pagatavotu maltīti, uzsvaru liekot uz grilētu ēdienu un steiku. Šī bija sajūta, kuru vēlējāmies nodot arī caur interjeru, pieredze, ko var baudīt klients, kvalitātes zīme, ko nesam tālāk kā zīmols“ ⠀

Jaunās telpas un interjeru uzņēmums veiksmīgi papildinājis ar jaunām vēsmām ēdienkartē, Latvijā zināmais šefpavārs Ivans Šmigarevs ieviesis un pieradina viesus pie īstena garšu baudījuma. Neatkarīgi vai tas būtu Flank, Striploin vai T-Bone, jūs varat būt droši, ka maltīte tiek pagatavota augstākajā līmenī .

DOME HOTEL
2024. gada projekts - realizēts
Noslēpumaina atmosfēra pavada šo telpu, simbolu kodols kas spoguļojas - gluži kā no vēsturiska Gentleman’s club, tā šis privat Lounge mūsdienu laikmetā ļauj izbaudīt gan privātas tikšanās, gan biznesa sarunas. 
Pārdomāti apgaismojuma akcenti - tieši tik daudz, lai izceltu telpas sākotnējo saturu - 17.gs ēkas atsegtās, vēsturiskās sienas.

Tehniskie risinājumi satiekas ar vēsturisku noslēpumu. Liekot uzsvarus uz būtiskāko - sākotnējo telpas saturu, izmalcinātiem dzērieniem, ērtām mēbelēm un atmosfēru kuru papildināt var tikai laba kompānija! 
BENTO SUSHI 
T/C Sāga

2021. gada projekts - realizēts

Ar jaunu grill ēdienkarti kā konceptuālu papildinājumu un reizē arī nosacījumu interjeram, atklāts jaunākais Bento restorāns - t/c Sāga.

Betona džungļi, kā konstruktīvs pavediens interjera tēmai– gan ēkas būvniecībā gan lokācijā, šķietami apkārt guļoši betona džungļi (lasīt guļamrajoni) Savukārt džungļu zaļums tikai nojaušams, nokrāsās un faktūrās, kā atsauce ka tepat arī zaļi meži un daba.

Kā nokaitēts metāls, kā sakarsētas sprakšķošas ogles, neona lampas rada tik ļoti īstu uguns siltuma klātbūtni, un šķiet ka silda pat no āttāluma tik pat ļoti kā garāmbraucot, cik telpā tikko ienākot. Ja telpai būtu jādefinē simbols – tad šīs lampas pavisam noteikti simbolizē Bento grill.

Detaļās ietverti asociatīvi materiāli -  metāla armatūras, simbolizē konstruktīvus pamatus radot grafisku elementu, aizpildot telpas augsto apjomu. Flīzes kas izmantotas galda virsmām iegūst neparastu tekstūru, pilnībā saglabājot lietojamības funkcijas. Betona bloki letes apdarē, pavisam tehnisks materiāls un tomēr pretrunīgi kārtīgs un grafisks.

Un kāpēc gan ne? Ja atkailinātas konstrukcijas pat piestāv nosaukumam BentoGrill.

BENTO SUSHI 
T/C Aleja 
2020. gada projekts - realizēts

Vai var nojaust ka Bento suši interjers veidots vadoties pēc tēmas dziļākais ūdens & ūdens pasaule?

Iekļaujot gan definētus simbolus, gan netiešus mājienus, kas raksturojoši ūdens pasaulei.

Tas ir brīnišķīgi cik ļoti telpā ir iespēja piedzīvot visas iespējamās dabas būtības.

Šeit nav nejaušu risinājumu – mērķis – baudīt, lai gribas pabūt ilgāk, pasēdēt, sajusties mierīgi.

Saspēle ar pilsētu – telpu aptver ievērojamas stiklotās vitrīnas, kas skatienam ļauj iziet tālu ārpus telpas un formas. Plašums – tomēr koncentrējoties uz aptverošu sajūtu. Tik ļoti caurskatāmi un brīvi

BENTO 
Valdemāra pasāža
2017. gada projekts - realizēts

© 2016 by AR design

  • Facebook
  • Instagram

© 2016 by AR design

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page